Privat konsultation


Privata konsultationer för hundägare

När en speciell svårighet dyker upp för dig som hundägare, när du inte kommer vidare själv då kan det vara skönt att bli coachad enskilt.

Varje hund oavsett ras är olika som individer, det gör att det sällan finns universal knep som fungerar för alla hundar.
Jag tittar på er samlar in kunskap och formar träningen.
Hur kommunicerar ni och hur fungerar relationen mellan er?
Din hunds personlighet avgör också hur bästa träningen bör vara upplagd.

Du kan anlita mig för privata konsultationer. Då får du individuella råd och träningstips som gör att hundens utveckling går åt det håll du vill.

Privata konsultationer för hundägare – Unna dig det bästa.

Kostnaden är 700 kronor per tillfälle, vid resor utanför Umeå tätort tillkommer resekostnad med 50 kronor/mil och vid första tillfället går vi igenom vad du behöver hjälp med och lägger upp en plan tillsammans för hur vi ska arbeta.

Är du intresserad av privat konsultation med mig. Kontakta mig, berätta kort om din hund, beskriv vad det är du vill att vi ska koncentrera oss på. Vilket mål du vill ha hjälp med att uppnå. Skriv helst privatkonsultation i ämnesrubriken i formuläret.

Om mig

Jag har stor raskännedom, är auktoriserad testledare i BPH, beteende och personlighetsbeskrivning hund. Arbetar även för Agrias Vårdguide som beteenderådgivare där deras kunder kan via en app boka rådgivning angående problem som de har med sin hund.

Har deltagit i uttagning av hundar till räddningshundsutbildning och har under 20 års tid arbetat som lärare i ämnen som hundkunskap, träning av hund, specialdressyr, ledarutbildning på Forslundagymnasiet i Umeå.

Jag är inom SBK, Svenska brukshundsklubben, utbildad instruktör i allmänlydnad, specialgrenar, räddningshund. Har också arbetat som SBK-lärare, utbildat nya domare och instruktörer för räddningshundsförare.

Arbetar övrig tid med utbildning och olika kurser i mitt företag Hitfotsitt sedan 2015.

Dela gärna