Nyhetsbrev september.


Antalet intresseanmälningar till valpkurserna och rallylydnaden i oktober har nu klart överstiget antalet tillgängliga platser, därför kan det vara svårt för dig som skickar in en anmälan nu, att räkna med att få en plats. Du som har skickat in en anmälan kommer att få besked senast 30/8.

Det går däremot bra att skicka in önskemål om andra kurser, allmänlydnad finns det en viss efterfrågan på och jag ser över möjligheten att starta upp en sådan också.

I oktober kommer det också finnas utrymme för en eller flera kurser på dagtid, bland annat promenadkursen som riktar sig till dig som har ett behov av låta din hund umgås med andra hundar under kontrollerade förhållanden.

Trycket på valpkurser förstår jag, är väldigt högt i Umeå just nu, tack vare de intresseanmälningar som jag får i stort sett varje dag och det faktum att i veckan så startar jag årets nionde och tionde valpkurs. Angenämt, men samtidigt lite frustrerande eftersom alla inte kan få en plats, men jag jobbar på så gott jag kan.

Dela gärna